Ik heb een mooi bedrijf en ik wil meer doen met internet. Wat kan ik nog meer doen naast een website? + -

Digitaal gaan betekent niet altijd het hebben van een website. Veel bedrijven doen het uitstekend en zijn uitstekend vertegenwoordigd op het internet. Velen van hen richten zich dan alleen op de social media, waarbij ze een pagina hebben op 1 of meerdere sociale netwerken zoals Youtube, Facebook of Instagram.

Digitaliseren van uw bedrijf of activiteiten kan ook zo simpel zijn als het opslaan van uw gegevens in digitale vorm, zodat deze efficiënter kan worden verwerkt. Uw bedrijfsgegevens zijn trouwens een van uw waardevolste waarderingen. En hier bij TerraLab kunnen we u helpen het commerciële potentieel van uw bedrijfsgegevens te maximaliseren.

Maar wat als ik alleen maar een website wil? + -

Nou, dat vinden we natuurlijk ook geweldig. Als je al het ontwerp voor de website hebt, kunnen we meteen beginnen met het bouwen van je website. Er zijn twee opties:

1. Basis website: we gebruiken in de meeste gevallen de bekende CMS’en zoals WordPress, Joomla of Prestashop om uw website te bouwen. Als het ontwerp er al is, kunnen we de website al binnen enkele dagen voor jou opleveren. Dit is dan wel mede afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de benodigde functies.

2. Custom website: als je een veel complexere of een unieke website wilt hebben, kunnen wij u ook helpen om alles vanaf het begin op te bouwen.

Maak je trouwens geen zorgen als je nog geen ontwerp voor je website hebt. We kunnen je zeker helpen bij het ontwerpen van je website door gebruik te maken van de vele grafische en creatieve partners binnen ons netwerk.

Welke functionaliteiten kun je in mijn website bouwen? + -

Hmmm, eigenlijk alles, van het verzamelen of matchen van data, het verwerken van online betalingen (zelfs cryptobetalingen) tot augmented reality applicaties en GPS tracking.
We houden de nieuwste ontwikkelingen op de voet bij en zoek altijd zelf naar toepassingen ervan.

Ons motto is ook niet voor niets:

If you can think of it, we can make it.

Oke, maar wat gebeurt er als mijn website is opgeleverd en live staat? + -

Dat is geen enkel probleem. We kunnen je helpen met het technisch onderhoud van je website of applicatie. Als de content op je website regelmatig moet worden bijgehouden, kunnen we je daar ook mee ontzorgen. We hebben een uitgebreid bestand van (jonge) medewerkers die niet alleen content beheren op websites, maar ook de content op de verschillende sociale netwerken zoals Youtube, facebook en Instagram.

Kunnen jullie ook apps maken? + -

Ja, dat doen we al jaren. We maken complete apps voor zowel iPhone als Android, maar soms ook delen van een app bij het ondersteunen van andere ontwikkelaars waar we mee samenwerken.

Dan gaat het niet alleen om functionele apps, maar ook om games voor op je mobiel.

Kunnen jullie ook bedrijfssoftware / applicaties maken voor mijn business? + -

Ja, we kunnen software voor elk type bedrijf maken. We hebben eerder al o.a. software ontwikkeld voor HRM gebruik en managementsoftware voor wellnessbedrijven.