Need digital
solutions?

Ben je een webdesigner, een Agency, een marketeer of bedien je een groep klanten op het digitale vlak? Dan ben je nu op de juiste plek terecht gekomen. Hier bij TerraLab zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van de meest veelzijdige digitale oplossingen (websites, webshops, mobiele apps, software en nog veel meer andere applicaties), alles wat je maar kan bedenken.

Wat maakt ons uniek? Dat is dat we alleen maar voor partners werken, en dat we al onze technische kennis en resources zullen inzetten om de partner te laten presteren bij de eindklant.

Interesse? Partner dan met ons, neem contact op en verbaas je over de mogelijkheden.

If you can imagine it, we can make it.

Ons team bestaat uit probleem oplossers. We bouwen niet alleen digitale hulpmiddelen in opdracht, maar kunnen ook helpen met het ontwikkelen van een digitaal product vanaf de concept fase.

We weten als geen ander dat een website of mobiele app niet zaligmakend is. Om je doelen te halen zul je alle hulpmiddelen uit de kast moeten halen. Dat vereist kennis van alle digitale wegen en hulpmiddelen waar wij je mee kunnen helpen.

Alle digitale hulpmiddelen en mogelijkheden ten spijt kan het ook wel eens zijn dat de meest efficiente oplossing simpelweg het beter organiseren van je data en communicatie is.

Onze support stopt niet bij de oplevering van het product. Wij geloven in een continue ondersteuning. Onze oplossingen mogen geen toekomstige problemen opleveren en we staan dan ook altijd klaar om die maximale ondersteuning te bieden die nodig is.

x

Bridging print and digital media

Een van onze meest recente innovaties is het vinden van een manier om de offline gedrukte media naadloos te verbinden met de online wereld. Hoewel het niet is wat je denkt dat het is.
i

A home cooking business for the digital age

Met het doel om thuiskoks efficiënter en productiever te maken om hun klanten te bereiken, hebben we een digitale marktplaats gecreëerd waar ze hun verhalen kunnen delen en bestellingen kunnen ontvangen.

Business Boxing Haarlem

TerraLab heeft voor Business Boxing Haarlem de ontwikkeling van zijn website in zijn geheel gerealiseerd. Dit is naar volle tevredenheid verlopen, door korte communicatie en het meedenken naar de wensen van Business Boxing Haarlem. Wij zijn van mening dat als de expertise niet aanwezig is dat je daar een partij bij moet betrekken die goed luisteren naar je wensen en ook duidelijk kan adviseren wat het juiste is voor de doelgroep die je wilt bereiken. Daarom zijn we zeer tevreden over de manier waarop het proces is verlopen van begin tot aan de oplevering website is alles gegaan zoals besproken. Naar onze mening staat TerraLab voor kwaliteit en doen wat je beloofd!

Hannes Schneider

Eigenaar - Business Boxing Haarlem

mr. Frank Visser

Roy van TerraLab heeft mijn website www.mrfrankvisser.nl vakkundig gemaakt. Het ziet er mooi en professioneel uit en het werkt uitstekend. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, hij is altijd bereikbaar als er iets moet worden opgelost. Kortom: goed en klantvriendelijk. Een aanrader. Mr. Frank Visser.

mr. Frank Visser

SBS TV programma : Mr. Frank Visser doet uitspraak